Toldt is breed actief in de gezondheidszorg en maakt animaties en infographics voor overheden, universiteiten en hogescholen, bedrijven en non-profit organisaties.


Animatie

Animaties

Onze animaties worden gebruikt om goed begrepen te worden. Dat doen we door de kern van een verhaal te verbeelden. Onze uitleganimaties bestaan uit duidelijke beelden, een voice-over en geluid. Dit zorgt voor een prikkeling van meerdere zintuigen waardoor de aandacht niet verslapt en de informatie beter wordt onthouden.

Hoe maken wij een animatie?

Wij starten een project met het formuleren van het doel en het begrijpen van uw verhaal en organisatie. Want om iets uit te leggen moeten wij alles van A tot Z begrijpen. Tijdens deze sessie stellen wij alle denkbare vragen om tot het kernidee te komen. Daarna vertalen wij het idee naar een getekend storyboard met daarin de tekst van de voice-over. Na akkoord werken we de tekeningen uit tot in de kleinste details en wekken we ze tot leven met de nieuwste animatietechnieken.

En dan?

Als alle betrokkenen akkoord zijn met de animatie plaatsen wij de animatie op alle gewenste kanalen en houden wij de kijkcijfers in de gaten. Als er besloten is om in te zetten op ondersteunende middelen, dan monitoren wij deze structureel voor u. Ook geven wij gevraagd en ongevraagd advies over de inzet van de animatie om de impact te vergroten, zowel intern als extern.

Bekijk onze cases

Animatie

Slimme Animaties

In sommige gevallen volstaat een korte animatie van 1 of 2 minuten niet. Simpelweg omdat de inhoud zich daar niet voor leent. Bijvoorbeeld als het gaat over het menselijk lichaam. Voor complexe informatie over bijvoorbeeld het menselijk lichaam hebben wij een alternatief. Wij kunnen animaties voorzien van interactiviteit. Dit wil zeggen dat de inhoud van de animatie door de gebruiker ’gestuurd’ kan worden.

Interactieve lagen

Met interactieve lagen kunnen wij gebruikers van gerichte informatie voorzien en stellen wij ze in staat om op een eigen tempo complexe informatie tot zicht te nemen en te begrijpen. Animaties worden hierdoor slimme online applicaties met eindeloos veel mogelijkheden. Een voorbeeld. Stel er is bij een patiënt een diagnose gesteld en deze patiënt wil inzicht krijgen in de effecten van mogelijke behandelingen. Met een interactieve animatie kan de patiënt de voor- en nadelen van behandelingen met elkaar vergelijken. Hierdoor wordt de patiënt betrokken bij het kiezen van een behandeling.

Nieuwste techniek

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, kennen slimme animaties een ultiem gebruikersgemak en zijn ze geschikt voor alle mobiele apparaten en systemen. En ook na oplevering kijken we mee en dragen we zorg voor de optimalisatie.


Laten we kennismaken!Platform, presentatie en de effecten

Elke uitleganimatie wordt op maat gemaakt en kent zijn eigen doel. Om deze doelen te bereiken hechten wij veel waarde aan de presentatie. Vaak zijn animaties onderdeel van een groter geheel, daarom bieden wij de volgende mogelijkheden:

Webdesign en landingspages
Met onze ervaring vergroten wij het bereik van uw animatie door het maken van een gerichte landingspage of website
App design
Onze animaties kunnen worden geïntegreerd in apps voor smartphones en tablets
Drukwerk
Visuals uit animaties kunnen wij prima geschikt maken voor bijvoorbeeld brochures en posters
Interactieve infographics
Feiten en cijfers kunnen wij sprankelend presenteren voor op uw website of voor in uw presentaties